Je houdt van een zonnige plek om te genieten.  Geen wonder met zoveel glas in je woning. Een knus zitje staat zo gepositioneerd zodat jij altijd lekker in het licht zit. Gewoon genieten van het uitzicht of lees je een goed boek of tijdschrift? Allebei minstens zo prettig als het aan jou ligt!

Naast het authentieke pand De Wasserij komt een prachtig puur en compact appartementengebouw te staan ontworpen door Zecc Architecten
Een uniek en eigentijds gebouw, dat tegelijkertijd perfect past bij het industriële karakter van het eiland. De architectuur is geïnspireerd op de fabrieksgebouwen, zoals deze begin 20e eeuw werden gebouwd. De combinatie van beton, baksteen en glas zorgen voor een ferme uitstraling en de duidelijk afleesbare gevelindeling. Dit geeft het gebouw een helder en puur karakter. Daarnaast zijn alle zeven ruime appartementen voorzien van verdiepingshoge ramen, welke veel licht toelaten in de woning een geweldig uitzicht over het water bieden. Ieder appartement is uniek, geen plattegrond en/of buitenruimte gelijk en variëren tussen de 100 en 210 m² woonoppervlakte.

Over dit bericht

  • Geplaatst op 30 april 2018
  • Geplaatst door Blauwhoed Redacteur
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je email adres in en ontvang alle nieuwe updates